Category: دستهبندی نشده
-
طلب
انسان طلبی ذاتی برای رشد دارد، هر صبحی که از خواب بلند می شود در راستای رسیدگی به این طلب است و هر دست آوردی که کسب می کند برای سیرآب کردن این طلب در اوست. این طلب ذاتی در وجود هر کس قابل شناساییست و تکاپوی بشر از سر همین طلب است. طلب به…
-
عدالت
این حقیر در بررسی اصول اعتقادی پنج گانه همواره برایم سوال بود که چرا از بین این همه اصل اخلاقی، تنها عدالت به عنوان یکی از اصول دین مطرح است؟
-
فلسفه یا عرفان؟
مدتها برایم سوال بود که چرا فلاسفه یا دانشمندان برندی مثل مارکس، نیچه، دکارت، فروید، شوپنهاور و سایرین که نظریههای مختلف فلسفی، اجتماعی یا روانشناسی مطرح کردهاند در تاریخ تمدن ایرانی نمیشناسم. یعنی تمدن بزرگی مثل ایران نتوانسته است چنین اندیشمندانی را تربیت کند؟
-
زمان
تا قبل از ظهور دانشمند بزرگ آلبرت اینشتین، زمان برای انسان یک مفهوم مطلق بود، تمام قوانین فیزیک بر همین اساس نوشته شده و محاسبات بر این مبنا انجام میشد. اینشتین با نشان دادن نسبی بودن زمان انقلابی در دانش فیزیک ایجاد کرد که غرور تمام دانشمندان هم عصر و گذشته را در هم شکست…
-
طارق
در این مطلب برداشت شخصی خود از 3 آیه نخست سوره طارق و ارتباط آن با نسبیت عام را خواهم نوشت.
-
یک
در این نوشته، سعی کردم بخشی از تفکرات و دغدغههای اخیر خودم را به صورتی خلاصه که کمتر وقت خواننده را بگیرد به اشتراک بگزارم.
-
انقلاب ساتوشی
این مطلب با زبان غیر تخصصی و برای آن دسته از دوستانم نوشته شده است که در رابطه با ارزهای دیجیتال از من میپرسند. اما اگر ارزهای دیجیتال واقعا چیزی بیشتر از یک ارز باشند چه؟ آیا میتواند اولین انقلاب جهان شمول و آزادی خواهانه بشر با ابزار تکنولوژی بلاکچین رقم بخورد؟